Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Αναδεικνύοντας ένα καλντερίμι-ΚΠΕ Καστρίου

Το ΚΠΕ Καστρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και Εθνικών Πόρων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, σχεδιάζει την υλοποίηση ημερήσιας δράσης την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013, με θέμα:
«Αναδεικνύοντας ένα καλντερίμι»
Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας, και θα διεξαχθεί στην περιοχή του Καστρίου, από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.
Στη διάρκεια της δράσης, θα πραγματοποιηθεί διάνοιξη ενός παλιού πέτρινου μονοπατιού, το οποίο ένωνε το χωριό του Καστρίου με το χωριό της Μεσορράχης, και ενός ξέφωτου κοντά στο ποτάμι που χωρίζει τα δύο χωριά.
Επίσης, θα παρουσιαστούν παλιές φωτογραφίες και βίντεο από τα Καστριτοχώρια, θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις και θα προσφερθεί πρόχειρο γεύμα στη φύση.
Για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων θα διατεθεί λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει από την Πλατεία Αγ. Βασιλείου στις 8.30 π.μ.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Καστρίου, τηλ. 2792022004 (πρωινές ώρες) ή στον Σ.Α.Ο.Ο., τηλ. 2710234980 (βραδινές ώρες).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ FACEBOOK

Πηγή: FACEBOOK ΚΠΕ ΚΑΣΤΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: